עיצוב נחלה במושב

אדריכלי הבית:

אדריכלי הבית:

ניבה לייכטר ואבנר כץ

אדריכלות נוף:

אדריכלות נוף:

חגי תדמור, ערן קולודיצקי

ביצוע:

ביצוע:

מעיין גנים

תאור:

על מגרש גדול בשטח של 10 דונם,  במושב בשפלה,  היה בית ישן בסמוך לרחוב. רוב שטח המגרש הוסתר ע"י גבעה טבעית לרוחבו, ולול ישן. מראש הגבעה נראים הרי ירושלים.
בעיצוב הבית מחדש, כבר בשלבים הראשונים, הצעתי להשתמש בנוף היפה והמוסתר.
בשיח העיצוב, עלה הצורך לשלב בין בית וגן שישרתו משפחה מורחב, וביקורי נכדים צעירים , לבין הצורך בשלווה , ואירוח עסקי מהצד השני.
בתכנון הנוף הסרנו את הלול, ופתחנו את הגבעה אל הנוף.  את הבית שיפצנו מחדש מול הנוף,  בריכת שחייה ארוכה מושכת את המבט אל האופק.
רחבות מרוצפות גדולות, ופרגולה רחבה  ממתכת ועץ מאפשרים אירוח מול הנוף.
בכניסה לבית עיצבנו בריכת נוי כאגם טבעי ומעליו גשר.
באחת השיחות כשנה מסיום הפרויקט  סיפר הלקוח :"אני חוזר מנסיעות בכל העולם,  ומופתע שוב מהיופי הזה שנמצא אצלי בבית, נהגתי לעצור לצלם דברים כאלה בעולם, ועכשיו הכל אצלי"

לקבלת הצעת מחיר ללא התחייבות חייגו 072-3307121


עיצוב נחלה במושב